Galerie SPW59

Expositie is afgelopen

XIII Bruiden

Tentoonstelling 16-09-2018 t/m 28-10-2018 > Haarlem
Galerie SPW59 XIII Bruiden
Op zondag 16 september presenteert De Waere Maernhoudt de ongewone bruidscollectie XIIIBruiden bij Galerie SPW59 te Haarlem. 13 bruidssilhouetten trekken aan u voorbij, voorzien van tekst, muziek en choreografie.

De bruidscollectie XIIIBruiden in Galerie SPW59 is te zien, samen met de liefdessteentjes Du Lac d’Amour van Julia Henneman, Inside Out Bracelet sieradenlijn van Marcelle Meuffels, de gehaakte Lovebugs van Hilde Boydens, ritueel keramiek van Laura Maernhoudt en delicaat sierwerk van Manon Scholtus, 'mini Ukiyo-E' van Roberto Helder met 13 ‘ naald-snedes ‘ en foto's van de modeshoot van Alexa Hillen. Uiteraard zijn al deze bijzondere kunstwerken te koop.

Op woensdag 24 oktober is er een Soirée d'Amour, een avond vol poëzie en gesprekken over de Liefde.
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, huiskamerconcert of privat diner! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30-50 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar "Galerie SPW59"