WG Kunst

Expositie is afgelopen

Houtfruit/fruits de bois

Tentoonstelling 09-11-2018 t/m 11-11-2018 > Amsterdam
WG Kunst Houtfruit/fruits de bois
Abécedaire Jean Yves Pennec
WG Kunst Houtfruit/fruits de bois (2)
Paneel, Luitzen Zandbergen
Van 9 t/m 11 november 2018 exposeren de kunstenaars Luitzen Zandbergen (Appelscha, 1951, woont en werkt in Amsterdam) en Jean Yves Pennec (Quimper, 1958, woont en werkt in Quimper Bretagne) hun beider werk in een duo tentoonstelling bij WG Kunst. Beide kunstenaars gebruiken al decennia lang hetzelfde materiaal: fruitkist populier hout uit Spanje, bedrukt met kleurrijke afbeeldingen. Sinds twee jaar zijn de twee “soulmates” op de hoogte van elkaars bestaan.

Zandbergen heeft het initiatief genomen tot deze gezamenlijke tentoonstelling in Amsterdam. Er worden collages, doosjes en andere objecten getoond in een ongedwongen ambiance met ‘tutti frutti’ inrichting. Al het werk is te koop en sympathiek geprijsd. De muziekgroep “Bien étonnés de se trouver ensemble” brengt op verschillende momenten tijdens het weekend passende muziek ten gehore.

Opening: vrijdag 9 november van 17.00-19.00 door Jorie Wieriks

De tentoonstelling is open zaterdag 10 en zondag 11 november 13.00-17.00 .
WG Kunst Amsterdam

WG Kunst is een culturele instelling met ANBI status die tentoonstellingen organiseert en kunsteducatieve projecten op het gebied van hedendaagse beeldende kunst.

De doelstelling van WG Kunst is het opwekken en vergroten van belangstelling voor beeldende kunst door op laagdrempelige wijze een breed publiek actief in aanraking te brengen met kunst.

De toegang tot de tentoonstellingen is gratis.

Openingstijden

Gedurende tentoonstellingsperiodes is WG Kunst geopend dinsdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "WG Kunst"