WG Kunst

Expositie is afgelopen

Kerst Sale WG Kunst

Tentoonstelling 09-12-2022 t/m 18-12-2022 > Amsterdam
WG Kunst Kerst Sale WG Kunst
> 111 kunstenaars > 111 kunstwerken – €111 per stuk

Dit jaar houdt WG Kunst – voor de veertiende keer – een bijzondere, laagdrempelige verkooptentoonstelling. Meer dan 111 kunstwerken van ruim 111 kunstenaars worden aangeboden voor precies 111 euro per stuk. Dit evenement is uitgegroeid tot een jaarlijkse happening, waarvoor publiek van ver buiten Amsterdam naar WG Kunst komt.

De Kerst Sale is ook dit jaar over een periode van tien dagen gespreid. Tevens is van elke deelnemend kunstenaar een uniek kunstwerk via de webshop te koop. De Kerst Sale gaat van start op vrijdag 9 december om 12.00 uur. Dan gaat ook het aanbod van de Kerst Sale via de website in de lucht.

Met de jaarlijkse Kerst Sale geeft WG Kunst kunstliefhebbers in de maand december de gelegenheid om voor het geringe bedrag van 111 euro een kunstwerk aan te schaffen. Kopers kunnen hun werk na betaling meteen meenemen. Op de vrijgekomen plek wordt direct een ander kunstwerk geplaatst. Zo is sprake van een telkens wisselende tentoonstelling, die de hele periode spannend blijft.

Te zien en te koop zijn tekeningen, schilderijen, collages, grafiek, foto’s, beelden, sieraden, keramiek, glaskunst en meer. De lijst met deelnemend kunstenaars wordt begin december op de website van WG Kunst gepubliceerd.

Reserveren voor een bezoek kan vanaf 3 december via de website van WG Kunst www.wgkunst.nl Je kunt reserveren voor een tijdvak van een half uur.
WG Kunst Amsterdam

WG Kunst is een culturele instelling met ANBI status die tentoonstellingen organiseert en kunsteducatieve projecten op het gebied van hedendaagse beeldende kunst.

De doelstelling van WG Kunst is het opwekken en vergroten van belangstelling voor beeldende kunst door op laagdrempelige wijze een breed publiek actief in aanraking te brengen met kunst.

De toegang tot de tentoonstellingen is gratis.

Openingstijden

Gedurende tentoonstellingsperiodes is WG Kunst geopend dinsdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur

Contact

WG Kunst
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
1054 SP Amsterdam
Nederland
Tel: 020 6161515

www.wgkunst.nl

22 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar WG Kunst