WG Kunst

Expositie is afgelopen

ALINE - presentatie nieuw strip-kunst-tijdschrift en tentoonstelling

Tentoonstelling 15-11-2019 t/m 24-11-2019 > Amsterdam
WG Kunst ALINE - presentatie nieuw strip-kunst-tijdschrift en tentoonstelling
Op 15 november wordt in WG Kunst in Amsterdam het nieuwe kunst-strip-tijdschrift ‘Aline” gepresenteerd, het resultaat van de intensieve werkperiode in WG Kunst in de laatste week van augustus 2019.
Het eerste nummer van Aline is gemaakt door de (strip) tekenaars Typex, Ludwig Volbeda, Wasco, Jeroen Funke, Anne Staal, Charlotte Dumortier, Shamisa Debroey en Sanne Boekel. Het eerste nummer is gewijd aan het thema Doem.

Tegelijk met de presentatie van het tijdschrift worden de originele tekeningen uit het tijdschrift, tezamen met ander werk van de deelnemend kunstenaars, in een tentoonstelling in WG Kunst gepresenteerd. Deze tentoonstelling is het vervolg op de tentoonstelling aan het eind van de werkperiode in augustus van dit jaar.

Iedereen die via de Crowdfunding op voordekunst.nl de komst van het tijdschrift Aline met een financiële bijdrage van € 25 of meer heeft ondersteund, is van harte uitgenodigd om zijn/haar exemplaar van het tijdschrift en eventueel andere ‘beloningen’ tijdens de feestelijke opening op 15 november 2019 in WG Kunst in ontvangst te komen nemen.

Het nieuwe tijdschrift is uiteraard tijdens de opening en gedurende de tentoonstellingsperiode (en ook daarna) verkrijgbaar bij WG Kunst.
OPENING vrijdag 15 november van 1700 – 19.00 uur
tentoonstellingsperiode 16 t/m 24 november 2019
geopend dinsdag t/m zondag 13.00-17.00 uur

WG KUNST
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
1054 SP Amsterdam
www.wgkunst.nl | 020 6161515 | wgkunst@wgkunst.nl

Dit project is mede mogelijk gemaakt door
AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst) en stimuleringsfonds creatieve industrie
WG Kunst Amsterdam

WG Kunst is een culturele instelling met ANBI status die tentoonstellingen organiseert en kunsteducatieve projecten op het gebied van hedendaagse beeldende kunst.

De doelstelling van WG Kunst is het opwekken en vergroten van belangstelling voor beeldende kunst door op laagdrempelige wijze een breed publiek actief in aanraking te brengen met kunst.

De toegang tot de tentoonstellingen is gratis.

Openingstijden

Gedurende tentoonstellingsperiodes is WG Kunst geopend dinsdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar "WG Kunst"