WG Kunst

Expositie is afgelopen

Kerst Sale!!!

Tentoonstelling 14-12-2019 t/m 15-12-2019 > Amsterdam
WG Kunst Kerst Sale!!!
WG Kunst Kerst Sale!!! (2)
Dit jaar houdt WG Kunst – voor de elfde keer – in het weekend van zaterdag 14 & zondag 15 december 2019 een bijzondere verkooptentoonstelling. Meer dan honderd kunstwerken van ruim honderd kunstenaars worden aangeboden voor honderd euro per stuk. Dit evenement is uitgegroeid tot een jaarlijkse happening, waarvoor publiek van ver buiten Amsterdam naar WG Kunst komt.
Uitgangspunt is dat mensen het spannend vinden om voor weinig geld iets héél moois te kopen. Honderd euro is voor een kunstwerk nauwelijks een reële prijs, maar tegelijkertijd voor veel mensen een groot bedrag. De wereldberoemde ets van Rembrandt (Christus geneest de zieken) werd destijds voor 100 gulden verkocht, voor die tijd overigens een flink bedrag. Deze bijzondere prent heeft de bijnaam “100 gulden prent” gekregen.
In deze traditie geeft WG Kunst kunstliefhebbers – na het overweldigende succes van de Kerst Sale van de afgelopen 10 jaar – dit jaar opnieuw de gelegenheid om voor het geringe bedrag van 100 euro een kunstwerk aan te schaffen. Kopers kunnen hun werk na betaling meteen meenemen. Op de vrijgekomen plek wordt direct een ander kunstwerk geplaatst. Zo is sprake van een telkens wisselende tentoonstelling.
Te zien zijn tekeningen, schilderijen, collages, grafiek, foto’s, beelden, sieraden, keramiek, glaskunst, textiel en meer.
Op de website van WG Kunst www.wgkunst.nl staan de namen van de deelnemend kunstenaars.

OPENINGSTIJDEN: zaterdag 14 & zondag 15 december 2019
van 12.00 – 17.00

De Kerst Sale van WG Kunst is mede mogelijk gemaakt door gemeente Amsterdam, stadsdeel west
WG Kunst Amsterdam

WG Kunst is een culturele instelling met ANBI status die tentoonstellingen organiseert en kunsteducatieve projecten op het gebied van hedendaagse beeldende kunst.

De doelstelling van WG Kunst is het opwekken en vergroten van belangstelling voor beeldende kunst door op laagdrempelige wijze een breed publiek actief in aanraking te brengen met kunst.

De toegang tot de tentoonstellingen is gratis.

Openingstijden

Gedurende tentoonstellingsperiodes is WG Kunst geopend dinsdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur

Contact

WG Kunst
Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28
1054 SP Amsterdam
Nederland
Tel: 020 6161515

www.wgkunst.nl
Routekaart
67 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar WG Kunst