Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Jacqueline Stubenitsky

Tentoonstelling 13-11-2022 t/m 01-12-2022 > Rijswijk
Arti-Shock Jacqueline Stubenitsky
De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met mijn ‘Imaginaire Tuinen en Landschappen’, waarbij ik vooral probeerde de escapistische en idyllische kanten van de natuur en tuinen te schilderen, de plekken waar jij en ik, graag zouden willen vertoeven, wandelen en wegdromen.
Die werken ontstaan nog steeds, maar ik merk, dat er ook langzaam een zekere verschuiving begint plaats te vinden van louter mooie, grappige en/of vervreemdende tuinen, naar meer solitaire planten en bomen.
Nog steeds ‘Natuur’, maar nu in de context van hoe wij daar mee omgaan, of zoals je wilt, hoe wij helaas verzaken daar goed mee om te gaan……
Hoe graag ik, en vast velen met mij, de wereldwijde ontwikkelingen ook zouden willen negeren; ik kan er toch niet omheen.
Ook mensfiguren sluipen daardoor terug in mijn werk.
Het werk is nog altijd wel surrealistisch en met humor, maar ik probeer toch mijn toenemend ongemak te laten zien.
Of ik erin slaag dat ongemak ook bij de kijker los te maken, is aan de beschouwer.

Opening zondag 13 november om 15.00.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

7 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock