Arti-Shock

Expositie is afgelopen

De Wankele Wifi

Tentoonstelling 28-05-2023 t/m 15-06-2023 > Rijswijk
Arti-Shock De Wankele Wifi
Claire Delperdange en Sonja van der Burg

Pleisterplaats de Wankele Wifi

Vanaf 10 maart 2019 komen Sonja en Claire om de 6 weken samen, wisselend op beider atelier. Daar wisselen hun werken uit opdat de ander er op door kan gaan werken. Er is geen thema of materiaalbeperking. De enige beperking wordt gevormd door het formaat, opdat het ook per post kan worden uitgewisseld. Dat blijkt snel geen overbodige luxe wanneer door de covid beperkingen worden opgelegd aan het ontmoeten van mensen. Het formaat wordt gesteld op 24 x 32 cm.

Claire werkt hierbij voornamelijk met beelden die haar in de krant of tijdschrift opvalt, uitknipt en bewerkt met acrylverf. Losse, collageachtige beelden waar nog wat ruimte voor verdere interpretatie en bewerking is vrijgehouden.
De werken die Sonja begint ontstaan uit aquarel streken incidenteel aangevuld met gevonden stukjes papier, textiel of andere materialen.
Het is voor beiden een uitdaging om van het werk van de ander een voor hun gevoel gebalanceerd en betekenisvol eindproduct te realiseren. Dit dwingt hen om oplossingen te zoeken door andere wegen te bewandelen.

Naast de ruim 50 Pleisterplaats de Wankele Wifi werken in gemengde technieken is tevens recent werk van beide kunstenaars te zien waarbij Claire zich voornamelijk richt op acrylschilderijen en Sonja geborduurd textiel zal presenteren.Opening op zondag 28 mei om 15.00 uur.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

5 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock