Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Ines Laith

Tentoonstelling 19-06-2022 t/m 07-07-2022 > Rijswijk
Arti-Shock Ines Laith
2 sides of me

Het belangrijkste concept in het werk van Ines Laith is tijd, de 4de dimensie. De tijd die verbonden is met oude steden en de mensen die daar leefden. De uitwisseling tussen de mensen, muren en gebouwen. Hoe een persoon zijn/haar herinneringen overbrengt op de muren en hoe de muren vervolgens deze geschiedenis delen. Een gedeelde energie waardoor er verhalen ontstaan.
Het geven en nemen van de geleefde tijd en de ervaringen die iedereen achterlaat, waar ze ook zijn geweest, kan door de muren worden getoond. De muren vertellen je de verhalen en de geschiedenis van de mensen die zij hebben gezien en meegemaakt.

Ines Laith probeert in haar werk de diepte en tijd van deze geschiedenissen en wat het voor ons achterlaat uit te beelden. Een uitwisseling van energie door de tijd en voorwerpen heen.De tentoonstelling wordt geopend op zondag 19 juni om 15.00https://ineslaith.com/

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/ineslaith_art/
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

59 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock