Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Sona Sahakian

Tentoonstelling 12-11-2023 t/m 30-11-2023 > Rijswijk
Arti-Shock Sona Sahakian
In haar solo expositie ‘’De samensmelting’’ wil Sona een retrospectief van haar kunstwerken tonen, waarbij zij zowel schilderijen, mixed media-kunstwerken en collages laat zien, maar ook fotografie en video, waardoor een samensmelting tussen ideeën, materialen en technieken ontstaat. Dit ziet zij als een eindeloos proces waarin verschillende beelden in een andere vorm en context steeds transformeren of andere vormen aannemen en opnieuw verschijnen.
Haar kunst gaat over de zoektocht naar innerlijke tijdsbeleving , de dialoog tussen mens en natuur en de ontmoeting met je echte zelf. Zo wil zij de verbeeldingskracht en zintuiglijke ervaringen van mensen stimuleren en aanwakkeren. Zij hoopt dat mensen een innerlijke reis kunnen maken door echt te voelen en zelf te ontdekken wat de schatkist van hun bestaan is.

https://www.sonasahakian.com/


Officiële opening op zondag 12 november om 15.00 uur.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

2 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock