Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Vorm en verfijning

Tentoonstelling 03-03-2024 t/m 21-03-2024 > Rijswijk
Arti-Shock Vorm en verfijning
Groepstentoonstelling: Annelies ter Braak, Peter van Leusden, Randolph John Schwidder en Florine Visser

Annelies ter Braak ( beeldhouwkunst)
Iedere steen is een uitdaging en vertelt vaak zelf welke vorm, abstract of figuratief, eruit gaat komen. Haar favoriete beeldhouwers zijn Henry Moore, maar ook Dodeigne en Jan Meefout.

Peter van Leusden (schilderkunst)
Zijn werk is een spel van kleuren en vormen. Dit verbindt hij met de figuratie om een andere wereld te creëren die ruimte geeft aan de verbeelding.

Randolph John Schwidder (Schilder, dichter en beeldenmaker)
'Mijn 'beelden' dragen teksten en mijn teksten dragen 'beelden'
"Ik werk vanuit het systeem van de “Transparante Ruimte”. Beeld uit wat er was, wat er is en wat er zou kunnen zijn. Het vermoeden en het verlangen zijn de voertuigen die ons in beweging houden als toeschouwer en beschouwer. Mijn werk geeft die spanning weer, laat zien hoe het is gegroeid en hoe het tot stand is gekomen.

Florine Visser-Carré (fotografie)
Florine is professioneel fotograaf gespecialiseerd in portretfotografie. In een reeks van 12 stillevens laat zij een andere vorm van haar werk zien.
Daarnaast heeft zij een langlopend sociaal-cultureel project WishesInMotion (www.wishesinmotion.com). Een aantal van de serie foto’s die bij dit project horen komen terug in de stillevens.

Opening op zondag 3 maart om 15.00 uur.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

11 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock