Arti-Shock

Laatste week

IMPRINT

Tentoonstelling t/m 23-05-2024 > Rijswijk
Arti-Shock IMPRINT
Gregory Kohelet

Gregory Kohelet studeerde af aan de kunstacademie van Tasjkent, de Sovjet-Unie, waar het socialistisch realisme de boventoon voerde. Het werk van Gregory is beïnvloed door de landen waar hij heeft gewoond. Zo werd hij ook beïnvloed door het land van zijn voorouders, Israël, waar hij vanaf 1990 acht jaar met zijn gezin woonde. Met name de kleuren, architectuur en het landschap van Jeruzalem gebruikte hij in zijn werken.
Vanaf 1998 vestigde hij zich in Nederland en raakte hij gefascineerd door het Hollandse laagland.
Gregory gebruikt in zijn schilderijen, tekeningen en collages verschillende materialen en technieken zoals mixed media. Hierbij is het vermengen van verschillende kunststijlen zijn stijl geworden en dan vooral het laten samensmelten van realisme en abstractie. Alles in Nederland omringt interesseert hem: mensen, dieren, vogels, planten, steden en natuur. De natuur van Nederland is voor hem een inspirerende en onbegrensde werkruimte waarin hij de weerspiegeling van de hoge lucht in iedere regendruppel ziet, rivieren stromen, de zee brult en meeuwen krijsen. En 's avonds, na weer een storm, ziet hij hoe er plots een bijzonder licht vanachter de wolken tevoorschijn komt dat ons allemaal verenigt.


Opening zondag 5 mei om 15.00 uur door kunsthistorica Birgitta van Blitterswijk.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

37 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock