favorietenVerwijder uit favorieten

Arti-Shock

Meer...

Arti-Shock tentoonstelling

Tentoonstelling t/m 27-10-2019 > Rijswijk
Arti-Shock Arti-Shock tentoonstelling

Arti-Shock tentoonstelling
Te gast in Museum Rijswijk

Van 19 t/m 27 oktober is in Museum Rijswijk de Arti-Shock tentoonstelling 2019 te zien.

Het ledenbestand van Arti-Shock bestaat uit schilders, tekenaars, beeldhouwers, fotografen en edelsmeden. Gemiddeld nemen 50 kunstenaars deel aan deze jaarlijkse tentoonstelling. Met elkaar zorgen zij voor een kleurrijke en afwisselende expositie, die een goed beeld geeft van de diversiteit binnen Arti-Shock, maar ook wat er op dit moment aan beeldende kunst in Nederland wordt gemaakt.

Een vakkundige jury beoordeelt alle ingezonden werken en bepaalt vervolgens aan wie de fel begeerde Arti Shock Prijs zal worden toegekend. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de opening van de tentoonstelling. Deze vindt plaats op vrijdag 18 oktober om 16 uur en wordt verricht door Johanna Besteman, wethouder cultuur van de gemeente Rijswijk.


Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11-17 uur; maandag gesloten.

Arti-Shock

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Arti-Shock"