Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Dimitris Voyiazoglou

Tentoonstelling 29-05-2021 t/m 17-06-2021 > Rijswijk
Arti-Shock Dimitris Voyiazoglou
Aan de waterkant

Op deze expositie toont ‘plein air’ kunstschilder Dimitris Voyiazoglou zijn kleurrijke landschapsschilderijen uit de omgeving van Rijswijk, de oude binnensteden van Den Haag, Leiden, Rotterdam, Delft en kleine dorpen uit de provincie Zuid Holland. Ook exposeert hij landschapsschilderijen van zijn vaderland Griekenland.

Dimitris is geboeid door de steeds wisselende water en lucht weerspiegelingen in de Hollandse landschappen. Deze staan in schril contrast met de statische weersomstandigheden van het zonnige eiland Serifos waar hij tijdens zijn zomervakanties regelmatig schildert.
Als chemicus ziet Dimitris overeenkomsten in het creatieve proces van schilderen en de chemie. De chemicus werkt met een aantal verschillende elementen, die gecombineerd een wisselend resultaat geven. Zo ervaart hij ook het schilderen. Met zijn creatieve chemische brein en jarenlange ervaring als schilder weet hij telkens een harmonieus totaalbeeld te creëren waarin kleur en compositie in evenwicht zijn.https://www.dimitrisvoyiazoglou.com/
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

24 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock